Geschiedenis Bierballon

12 Augustus 2021- Mol Belgie

Dit was de dag van de eerste bierballon. Het was een warme donderdag middag. We hadden waterballonnen en bier, en van het een komt het ander. Er werd een waterballon om een desperado’s gedaan, en daar was die dan. De eerste bierballon.

13 Augustus 2021

Na het succes in Belgie was ik direct door gegaan naar nederland. Een mooie toeriste plek genaamd Giethoorn. We waren hier lekker aan het drinken, en zaten gezellig bij het vuur. Toen kwam het weer aan bod en maakte ik weer een bierballon. Dit keer met een heerlijk flesje Grolsch.

14 Augustus 2021

Op deze dag werd de website gekocht en gemaakt. Het was nu al een erg succes nu moest het wel worden uitgebreid. De eerste versie van de website is binnen 3 uur gemaakt en het zag er al gelijk geweldig uit.

De nacht van 14 Augustus

Nu was ik al op de 3e bierballon locatie gekomen. Dit keer in Oudleusen. Hier maakte ik een bierballon met een heerlijke Hertog Jan. Dit keer ook weer een succes.

27 Augustus 2021

Dit was een bijzondere dag. De grand bierballon launch. We waren dit keer in het prachtige Zwolle. Deze dag hebben we meerdere bierballonen gedaan en zelf een optreden van Jaman gekregen. Naast de paar gefaalde bierballonnen was dit echt een perfecte avond, ook mede dankzij de troste partners.

Partners: Sunparks kempese Meren & LAM.

17 Oktober 2021

Bierballon ging weer uitbreiden, en dit keer naar Denemarken. Deze Bierballon is gemaakt met een donker Deens biertje. En ook nog eens op een mooie locatie, namelijk een Deens stand.

13 en 14 November 2021

Nu er al een aantal Bierballonen gedaan waren, was het tijd om de kaart te vullen. Toen ontstond het idee De BierballON TOUR. In het weekend van 13 en 14 November zijn er 4 jongens door Nederland gereden en hebben de kaart gevuld. en zo kwamen volgende locaties op de kaart te staan.

 

Harderwijk, Amersfoort, Utrecht, Amsterdam, Hoorn en op de afsluitdijk

26 Februari 2022

Na het succes in Denemarken is De Bierballon door gegaan naar Duitsland. In Berlijn de hoofdstad van Duitsland, vond de eerste Duitse Bierballon plaats. Deze was gemaakt met een Desperados

13 Juli 2022

Dit was de start van het Nieuwe Bierballon seizoen. De start hiervan was op een mooie zonnige dag aan de Wijthmenerplas. Het weer was goed, de sfeer was goed, dus een perfecte start van het nieuwe seizoen.

12 Augustus 2022

Bierballon bestond 1 jaar, dit moest gevierd worden. Dit was ook warme dag. We hadden lekker wat te drinken bij ons en om 12 uur werd de Bierballon gedaan. Deze was ook gelijk weer een succes. Dit moment is goed gevierd en het was ook weer een prachtige Bierballon

15-16 Oktober 2022

Bierballon ging ook dit jaar weer ON TOUR. Dit jaar hadden de jongens het wel iets groter aangepakt. Zo gingen er meerdere camera’s mee om de tour vast te leggen. Ook was de route dit jaar iets groter zelfs tot helemaal in Antwerpen. Dit weekend zijn er ook weer veel bierballonnen gedaan.

De volgende locaties zijn de jongens allemaal bij langs geweest:

 

Apeldoorn, Arnhem, Eindhoven, Turnhout, Antwerpen, Breda, Tilburg, ‘S Hertogenbosch

5 Maart 2023

Op deze dag is er weer een bierballon record neer gezet. Namelijk de lopende bierballon. De deelnemers wisselde elkaar steeds af waardoor er uiteindelijk zo’n 8 man de bierballon gedaan hebben.

 

12 Juli 2023

Op deze dag werd de vlog serie van bierballon aangekondigt. Deze serie zou op YouTube geplaatst worden dus zo is deze dag ook het YouTube account van Bierballon ontstaan.